Arguda Oy logo Henkilökohtaiset sähköpostiosoiteemme ovat muodossa etunimi.sukunimi

Kotisivupalvelut ja hintatiedot

Kotisivu ja neljä alasivua
Sisältää malliin pohjautuvan pääsivun ja neljä itsepäivitettävää alasivua. Alasivut pohjautuvat samaan malliin pääsivun kanssa ja niitä on helppo päivittää suoraan netin kautta. Voit valita haluamasi värityksen ja sivun muun ulkoasun.
25€
Kotisivut yritykselle
Teemme kotisivulle asiakkaan haluaman mallin, joka voi perustua jo olemassa olevaan malliin tai suunnittelemme täysin uuden. Sivusto voidaan tehdä itsepäivitettäväksi. Asiakkaan toimittaman materiaalin muokkaus soveltuvaksi kotisivulle esim. grafiikan optimointi kotisivulle. Logon suunnittelu ja teko. Verkkokaupan lisäys ja verkkokaupan mallin muokkaus yhteensopivaksi sivuston kanssa. Lopullinen hinta riippuu työmäärästä ja haluttujen elementtien suunnittelun vaativuudesta.
alk. 150€
Kotisivujen optimointi
Haluatko uudistaa nykyisen sivustosi näkymään paremmin internetissä? Voimme muokata sivustosi vastaamaan paremmin internet standardeja ja optimoida sen näkymään paremmin hakukoneissa. Neuvomme myös miten voit jatkossa itse kehittää sivustoasi. Hinta riippuu sivuston koosta ja muokkaamiseen tarvittavasta työmäärästä.
alk. 15€
Kotisivujen päivitys
Haluatko lisäta sivuillesi uusia tietoja silloin tällöin, mutta pelkäät että saatat rikkoa sivujen rakenteen? Voimme hoitaa sivujesi päivityksen puolestasi, jolloin sinun tarvitsee vain lähettää uudet tekstit tai kuvat sähköpostilla. Hinta riippuu muutoksien laadusta, määrästä ja päivitykseen kuluvasta ajasta.
alk. 15€
Verkkokauppa
Helppokäyttöinen ja erittäin nopea verkkokauppa. Ohjelmassa ostoskori toiminto, tilauksista tulee ilmoitus sähköpostiin ja tilausrekisteriin. Verkkokauppa on ilmainen, ainoastaan sen asennuksesta menee asennusmaksu. Ei kuukausimaksuja!
30€
Verkkotunnuksen rekisteröinti
Suomalaisen .fi verkkotunnuksen rekisteröinti ja tarvittavat nimipalvelut
10€
Grafiikan optimointi
Grafiikan optimointi sisältää mm. kuvien pienennyksen ja resoluution ym. ominaisuuksien muokkauksen sopimaan paremmin kotisivuille. Kuvat kannattaa optimoida, jotta sivut toimisivat nopeasti heikkotehoisellakin koneella sivuja katseltaessa.
alk. 10€
Logon suunnittelu kotisivulle
Sisältää internet sivuille sopivan logon valmistuksen tai olemassa olevan logon muokkauksen sopivammaksi Internet käyttöön.
alk. 30€
Taustakuvien suunnittelu kotisivulle
Sisältää tekstuurien valmistamisen sopimaan sivuston muuhun ulkoasuun.
alk. 10€
Ilmaisohjelmien asennus
Haluatko jonkin ohjelma toimimaan kotisivullasi? Voimme hoitaa asennuksen ja ohjelman konfiguroinnin puolestasi. Hinta riippuu ohjelmasta ja asennukseen kuluvasta ajasta. Voit hyödyntää internetin ilmaisohjelmia helpostim omilla sivuillasi ilman ohjelmoiti ja asennus tietämystä.
alk. 15€
Internet palvelimen asennus
Käyttöjärjestelmän ja haluttujen ohjelmistojen asennus. Palvelinasennuksen yksityiskohdat ja asennettavat palvelut sovitaan asiakkaan kanssa tapauskohtaisesti.
Kysy
Internet palveluiden asennus
Haluttujen ohjelmistojen konfigurointi. Yksityiskohdat sovitaan asiakkaan kanssa tapauskohtaisesti.
Kysy
Internet palvelimen ylläpito- ja tukipalvelut
Yksityiskohdat sovitaan asiakkaan kanssa tapauskohtaisesti.
Kysy

Kaikki sivuilla olevat hinnat ovat ilman arvonlisäveroa ja laskutuskausi on vuosi ellei muuta sovita.

Ota yhteyttä


Teema #786 © Arguda Oy 2008
Arguda