Arguda Oy logo Henkilökohtaiset sähköpostiosoiteemme ovat muodossa etunimi.sukunimi

Google-sovellukset omalla domainilla

Tarvitsetko tilavan, helppokäyttöisen ja luotettavan sähköpostin erinomaisella roskapostin suodatuksella, markkinoiden parhaimman kalenterin ja suoraan verkosta käytettävät toimisto-ohjelmat? Me tarjoamme mm. nämä Googlen tarjoamat lisäpalvelut - Google sovellukset - käyttöösi omalla verkkotunnuksellasi. Palveluun voi itse lisätä 100 kpl sähköpostiosoitteita, lisämaksusta enemmänkin. Sähköpostit voit lukea myös matkapuhelimella, mikäli puhelimesi ominaisuudet sen sallivat.

Saat kotisivujen ohella nykyaikaiset, turvalliset ja tehokkaat sovellukset käyttöösi ilmaiseksi. Palvelumme sopii mainiosti yritysten lisäksi myös yksityishenkilöille sekä perheille tai erilaisille yhteisöille, jotka haluavat oman verkkotunnuksen ja helppokäyttöisen, tehokkaan sähköpostin erinomaisella virus- ja roskapostisuodatuksella.

  • Sinun ei tarvitse asentaa ohjelmia omalle koneelle tai ylläpitää kalliita omia palvelimia.
  • Voit käyttää missä vain on internet yhteys, myös matkapuhelimella.
  • Google on tällä hetkellä innovatiivisin Internet palveluiden kehittäjä.
  • Helppo jakaa eri tomintoja suoraan nettiin tai määritellylle ryhmälle.
Asiakirjat
Voit käyttää nyt yleisimpiä toimisto-ohjelmia suoraan verkosta. Ei ohjelmien asennuksia omalle koneelle, vaan ainoastaan selain ja internet yhteys riittää. Voit myös jakaa tekemiäsi dokumentteja suoraan nettiin tai tietylle ryhmälle.
Kalenteri
Markkinoiden kätevin kalenteri! Järjestä kokouksia, määritä aikatauluja ja julkaise tapahtumatietoja. Voit tehdä itsellesi useita kalentereita, yksityisiä tai verkkoon julkaistuja, erilaisiin tarkoituksiin. Mahdollisuus myös lisätä muiden julkaisemia tai jakamia kalentereita omaan kalenteriisi. Ajastettu hälytystoiminto, jolla saat ilmoituksen lähestyvästä tapahtumasta matkapuhelimeesi.
Pikaviestit
Näppärä pikaviestien lähetysohjelma. Voit pitää ohjelmaa auki esim. koko työpäivän ajan ja käyttää sitä kommunikointiin työyhteisön, kavereiden tai asiakkaiden kanssa.
Sähköposti
Paras Web-pohjainen sähköposti. Voit lisätä 100kpl sähköpostiosoitteita, lisämaksusta enemmänkin. Riittää mainiosti pienten ja keskisuurien yritysten kuin myös yksityishenkilöiden tarpeisiin. Helppo hakea vanhat viestisi uuteen postilaatikkoon. Voit myös käyttää sähköpostiohjelman kautta tai matkapuhelimella. Haluatko koko perheellesi tai vaikka sukulaisille tai ystävillesi samaanlaisen sähköpostiympäristön, tämä sopii siihen mainiosti? Runsaasti tallennustilaa tiliä kohden, viestien hakutyökalut ja pikaviestitoiminto, eriomainen roskaposti- ja virussuodatus.

Ota yhteyttä


Teema #786 © Arguda Oy 2008
Arguda