Suonsyrjän tila on suomalainen yritys Keski-Suomen Muuramesta.Kotisivuillamme www.suonsyrjantila.net näet toiminnastamme hieman enemmän tietoa.

Yritys ideamme on lähtenyt pitkälti omasta tarpeesta saada alkuperäisiä varaosia mahdollisimman edullisesti Belarus traktoreihin ilman  välikäsiä ,joten maahantuomme itse tuotteemme. Tätä samaa haluamme tarjota myös asiakkaillemme ja siksi pääpaino varaosissa on laadussa, joten mainitsemme erikseen mikäli varaosa ei ole original eli suoraan käypä.Samalla annamme asiakkaillemme asennusohjeet ja neuvot niin halutessaan.

Tavoitetilamme ei ainakaan tällä hetkellä ole pitää suurta varastoa tuotteista(varsinkaan pihatuotteet/renkaat/verkot).Näin pystymme pitämään hintatason asiakkaillemme mahdollisimman alhaisena.Yleisiä osia varaosista pyrimme pitämään varastossamme,mutta myös tavarantoimittajaltamme tavara lähtee asiakkaalle suoraan jouhevasti mikäli heillä tuotetta löytyy.Tukkutilausten yhteydessä tilatessa myös säästät!

Haluamme jatkuvasti kehittyä palvelemaan asiakkaitamme mahdollisimman kattavasti, joten lisäämme verkkokauppaamme kysytyimmät tuotteet.Otamme mielellään vastaan kehitysideat eli risut & ruusut!

 

Martti Hietanen

Yrittäjä

Suonsyrjän tila

Suonsyrjän tila

Facebook


Martti Hietanen 040- 549 3792

suonsyrja@wippies.fi
BELARUS VARAOSAT, KONEURAKOINTI,
MAATALOUSKONEHUOLLOT- JA RENKAAT

EtusivuTuotteet & PalvelutmaatilaKennelYhteistyöYhteystiedot

Web DesignPowered by Quick.Cart